OM OSS

Freemax Reklam startades av Mats (tidigare Axelsson) 1984 och har sedan dess levererat "allt från pennor med tryck till overaller med brodyr"

Hösten 2002 flyttade vi till nybyggda lokaler vid gokartbanan Scandinavian Kartway , en aläggning som vi också driver, mittemot den stora motorbanan, Anderstorp Raceway, i Anderstorp.

2008 så utökade vi med att skaffa egen brodyrmaskin och egen folieskärare och en print & cut maskin för dekal/transferproduktion, och har därefter succesivt utökat maskinparken med div. nya maskiner. Vi har numera fyra brodyrmaskiner varav en 2-huvuds, tre Roland plottrar, två st Roland Print & Cut maskiner, en lasergravyrmaskin och en UV-Printer.

Några av de produkter vi kan erbjuda.
T-shirts, sweatshirts, skjortor, jackor, sockar, pennor, paraplyer, kepsar, muggar, nyckelringar, kapsylöppnare, handdukar, badrockar, reklamgodis, presentlådor med mat, pennor, USB-minnen, miniräknare, logoband, spelarställ, väskor, overaller, spelarställ, arbetskläder, skyddsskor, skyddshandskar, skyltar, skurna och digital-tryckta dekaler, flaggor, vimplar, banderoller, fordonsdekorer m.m.

Ja, det finns nästan ingen gräns på vad som finns! Det mesta förses med någon form av reklam-märkning. (tryck, brodyr, gravyr, vävt/broderat märke etc.)

Utrustning.
Vi förfogar över två tryckluftsdrivna transfermaskiner, en mindre manuell transfermaskin samt en keps-transfermaskin. Vi har även tre 1-huvuds brodyrmaskin och en 2-huvudsmaskin samt två mindre och en större folieskärare där vi kan skära ut både text och logotyper för extra snabba tryck på textil eller dekaler för skyltar och bilar m.m. Vi har även en digital fyrfärgskopiator och kan erbjuda snabba digitala flerfärgstryck på t-shirts m.m. Dessutom har vi två print & cut maskiner där vi både printar och skär ut transfertryck, banderoller, roll-ups, dekaler m.m. i flera färger, vi kan printa på flera olika material. Dessutom har vi en lasergravyrmaskin för exklusiv märkning på metall, glas och plastdetaljer med mera. Vi hjälper förstås även till med framtagning av logotyper/bilder etc.

Personal
Mats Klingvall är VD och sköter fakturering och inköp. Numera på distans då han flyttat till Spanien för klimatets skull.
Daniel Klingvall, (sonen) jobbar med det mesta han också, och det är även Daniel som basar över maskinerna samt ansvarar för bildekorer och skyltateljén. Christer Ohliw, som kom in i företaget 2016, är numera delägare och är förstås också en viktig kugge i teamet. Sist men inte minst, Angela Jonsson från Hestra, sköter tryck, brodyr och lager och hon är även duktig på att montera bildekorer och hjälper även till i skyltateljén.